Sensoor

nr_cache/thumb-4775a0d4d5dbefb04caaefb0f01f2d05-568x1500.jpg

 

 

Sensoor is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of informatie. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 900 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten. 

 

Sensoor Telefoon

Bellen met onze telefonische hulpdienst kan anoniem, dag en nacht, alle dagen van de week, het hele jaar door. Al meer dan 50 jaar weten mensen Sensoor te vinden. Want praten lucht op. Wanneer je pijn hebt of ergens over piekert, op de momenten dat je je alleen voelt of juist blij. Wij geven je even dat steuntje in de rug. Bij De hulp is vrijblijvend en anoniem.

Bel 0900-0767 voor een luisterend oor (5 cent per minuut plus eventueel de kosten voor mobiel telefoneren). Of bel een lokaal nummer (reguliere tarief aan je provider), voor de lokale telefoonnummers klik hier.

 

Sensoor E-mail

Je wilt je verhaal kwijt. Maar je bent meer een schrijver dan een prater. Of je wilt eerst zelf goed op een rij krijgen waar je precies mee zit. Een e-mail sturen naar Sensoor is dan heel geschikt. Je kunt je verhaal nog eens lezen voor je het naar ons verstuurt. Degene die jouw e-mail leest, formuleert met zorg een reactie terug. Natuurlijk is deze e-mailwisseling bij ons in veilige handen.

Meld je aan op de e-hulppagina van Sensoor. Je hoeft hiervoor geen persoonlijke gegevens te gebruiken, zelfs je eigen e-mailadres niet. Je kunt na de aanmelding direct starten met een e-mail aan Sensoor. Met je zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan je daarna steeds inloggen om  e-mails van de Sensoormedewerker te lezen en te beantwoorden. De hulp is gratis. 

 

Sensoor Chat

Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. De hulp is gratis.

 

Voor meer informatie over Sensoor en de Chat-functie, kunt u rechtstreeks naar de website gaan: www.sensoor.nl.