55+ Actief Loket

Ik ben op zoek naar...

zoeken
nr_cache/thumb-144e2509a5a349cb613362248f9959fb-568x1500.bmp

 

  

Eén loket voor vrijetijdsbesteding senioren gemeente Bergen op Zoom

 

 

De samenwerking tussen Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn Bergen op Zoom en de KBO Bergen op Zoom heeft tot een nieuw initiatief geleid. In hetzelfde gebouw als Vraagwijzer, Jacob Obrechtlaan 5, bevindt zich het 55plusACTIEF, één loket voor vrijetijdsbesteding voor senioren uit de gemeente Bergen op Zoom.

Het is één loket voor én zoveel mogelijk aanbieders van seniorenactiviteiten én voor alle senioren in de gemeente Bergen op Zoom.

Iedere aanbieder kan zich binden aan het loket. De aanbieder verplicht zich informatie aan te leveren en dat up to date te houden. Terwijl het loket zich verplicht de informatie op verschillende wijzen onder de aandacht te brengen. Wij zullen ook als loket 55+ACTIEF op meerdere plaatsen naar buiten treden.

 

Alle informatie is in de bestaande website van Activiteiten & Beweegwijzer ingebracht. Deze website heet: www.55plusactiefboz.nl.

 

Het loket is geopend op de woensdagen van 9.00-12.00 uur.

 

Het loket Vraagwijzer zal zich daarnaast de rest van de week blijven inspannen om zoveel mogelijk basisinformatie te kunnen  verschaffen. Daarnaast houdt Activiteiten & Beweegwijzer zijn dagelijkse bereikbaarheid.

Naast informatie en advies willen en kunnen we u, in samenwerking met de Beweeg/Activiteitencoach en eventueel vrijwilligers van de klussendienst,  u ook eventueel (tijdelijk) gaan begeleiden in uw vrijetijdsbesteding.