Ouderenadvieswerk

Ik ben op zoek naar...

zoeken
nr_cache/thumb-f4ecd2501fe0fbd53427330e803e691a-568x1500.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ouderenadviseur informeert u onafhankelijk en duidelijk over zaken die u bezig houden. Wanneer u er prijs op stelt, bemiddelt hij vanuit uw belang, opdat u datgene krijgt wat voldoet aan uw wensen. Hij is uw assistent bij het houden van de regie over uw eigen leven.

Hierbij kunt u denken aan: een huisbezoek waar u uw vragen kunt stellen, deelnemen aan sociale alarmering, maaltijdendienst, maar ook vragen m.b.t. een geschikte woning, verkrijgen van toeslagen, hulp bij het invullen van formulieren, enz.

Voor meer informatie over de ouderenadviseur: Klik hier.


Wanneer (en hoe) komt u voor deze voorziening in aanmerking?

 

Als oudere uit de gemeente Bergen op Zoom kunt u zich met uw vraag richten tot de ouderenadviseur van WijZijn Bergen op Zoom, tel. 0164-237056. De ouderenadviseurs komen (als dat nodig is) bij u op huisbezoek om met u de mogelijkheden of de problematiek te bespreken.

 

U kunt uiteraard ook aankloppen bij Vraagwijzer, Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom, tel. 0164-299491. Hier wordt een antwoord op uw vragen gezocht en met specifieke vragen brengt de Vraagwijzeradviseur u in contact met een ouderenadviseur.