Maaltijd/restaurant gebruik in zorginstelling

Ik ben op zoek naar...

zoeken

De voorziening

Dagelijks kunt u, terwijl u nog thuis woont, een warme maaltijd gaan gebruiken in het restaurant van een zorg-instelling.

 

Voor wie is deze voorziening bedoeld?

Alle ouderen in de gemeente Bergen op Zoom komen in principe in aanmerking voor deze gelegenheid.

 

Wanneer (en hoe) komt u voor deze voorziening in aanmerking?

In Bergen op Zoom:

In verpleeghuizen/woonzorgcentra Moermont, Het Nieuwe ABG, Stuijvenburg en de Jacqueline kunt u gebruik maken van het restaurant. U kunt daar zonder afspraak binnenlopen. Middels een buffet kunt u zelf uw keuze maken. U kunt bij de kassa contant afrekenen of met uw pinpas betalen, waarna u in het restaurant de maaltijd kan gebruiken. Het restaurant is dagelijks geopend van 11.15 tot 13.30uur. Daarnaast kunt u ook op bijna alle locaties 's avonds terecht van 16.30 tot 19.00uur. 

 

In Halsteren:

In woonzorgcentrum Bosgaard aan de Hoofdlaan 12 te Halsteren (op Vrederust terrein) kunt u tussen 08.00 - 18.00uur terecht voor een kopje koffie/thee en een lunch a la carte. Ze hebben aanbod van broodjes, uitsmijters maar ook warme gerechten zoals een stoofpotje, saté, soep etc. (keuken is geopend van 10.00 - 17.45uur)

 

Er is een mogelijkheid om korting op uw maaltijd te krijgen middels tantes pas. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij de locatie naar keuze.

 

Bij eetpunt Zonneplein kunt u op maandag en donderdag terecht om gezellig met enkele anderen een warme maaltijd te gebruiken. 

Bij eetpunt de Zoomflat kunt u hiervoor op maandag, woensdag en vrijdag terecht.

Kosten voor soep, hoofdgerecht en nagerecht bedraagt €6,75.

U kunt zich aanmelden via WijZijn op tel. 237056.