Huren van een gelijkvloerse woning

nr_cache/thumb-7d9928fe70f4d0802151b4dd986e60da-568x1500.jpg

Gelijkvloers gaan wonen

Wanneer u een woning zoekt zonder trap, kunt u terecht bij de woningstichtingen om te huren. Op verschillende locaties in de gemeente staan er complexen (groot en klein) waar u gelijkvloers kunt wonen. Dit kan zijn op de begane grond of op een etage in een flat. Wanneer u slecht ter been bent of problemen in de toekomst wil voorkomen, is het gemakkelijk om de slaapkamer en badkamer zonder trap te kunnen bereiken.

 

Wanneer komt u in aanmerking voor een gelijkvloerse woning:

Voor het inschrijven als woningzoekende kunt u terecht op site van Zuidwestwonen.

  

Geeft het gebruik van de huidige woning door plotselinge veranderingen (bijvoorbeeld een plotseling verslechterde gezondheidstoestand) in uw situatie grote problemen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een voorrangsregeling. Er dient in dit geval geen sprake te zijn van voorkeur voor een bepaalde woning of locatie, maar van spoed. De vraagwijzeradviseurs zullen schriftelijk via email (of via post) aan de hand van door u aangeleverde documentatie en onderbouwingen uw situatie in kaart brengen en dit beoordelen. 

U kunt een aanvraag medische voorrang voor Zuidwestwonen doen door een mail te sturen naar Vraagwijzer.

 

Woningstichting Stadlander

Binnen de gemeente Bergen op Zoom heeft Stadlander het grootste woningaanbod. Zij zijn te bereiken per email of telefoon. Daarnaast hebben zij een inloopspreekuur op verschillende locaties op verschillende tijden.

 

Voor actuele tijden en een overzicht klik hier.