Huren van een woning

nr_cache/thumb-7d9928fe70f4d0802151b4dd986e60da-568x1500.jpg

De voorziening
Als u op zoek bent naar passende (huur) woonruimte binnen de gemeente Bergen op Zoom dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende op de site van Zuidwestwonen.

Op Zuidwestwonen.nl vindt u het woningaanbod in de gehele regio, bestaande uit diverse woningcorporaties in Zeeland en West-Brabant. Zuidwestwonen.nl is een samenwerking van woningcorporatie Stadlander, Woningstichting Dinteloord, Woonburg, l' Escaut woonservice, R&B wonen en Woongoed Middelburg. Klik op deze link voor meer contactgegevens van de diverse woningcorporaties.

 

Wanneer (en hoe) komt u in aanmerking voor deze voorziening?
Voor een overzicht van de spelregels en voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning, klikt u dan op deze link.

 

Hoe inschrijven?

De woningen zijn onderverdeeld in vijf categorieën, ook wel modellen genoemd. Bij het ene model wordt een woning verloot, bij een andere komt u op basis van uw inschrijfduur in aanmerking voor een woning. U kunt op alle woningen, in alle modellen reageren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U heeft zo meer keuzemogelijkheden en de kans is groter dat u snel een geschikte woning vindt.

Wanneer u geen computer en/of internet heeft, kunt u bij Vraagwijzer terecht voor informatie en hulp bij het compleet maken van uw inschrijving als woningzoekende en het aanpassen van uw zoekprofiel.