Wat doet vraagwijzer?

Ik ben op zoek naar...

zoeken

Contactgegevens

 

Beste klanten,

 

Helaas zorgen de maatregelen t.b.v. het corona virus er voor dat we geen inloop-spreekuren draaien.

 

Maar dit betekent niet dat we u niet kunnen helpen met uw (hulp)vraag.

 

U kunt uzelf aanmelden door op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00u te bellen naar 0164-299491. Of een email te sturen naar info@vraagwijzerboz.nl 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekadres: 

Jacob Obrechtlaan 5
4611 AP Bergen op Zoom

 
Postadres: 
Postbus 674
4600 AR Bergen op Zoom

Telefoon 0164-299491

info@vraagwijzerboz.nl

 

 

ANBI

 

Vraagwijzer is per 1 april 2019 onderdeel van Stichting WijZijn Traverse Groep. Wat is Vraagwijzer Bergen op Zoom?                          

Vraagwijzer is een plaats waar u terecht kunt met uw vragen waar u zelf niet aan uitkomt of niet weet waar u moet zijn. Vraagwijzer werkt intensief samen met gemeentelijke diensten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, woningstichtingen en vele anderen. Het doel is om mensen met vragen in de goede richting te wijzen en indien gewenst te ondersteunen met het doen van aanvragen om veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

De adviseurs werken onafhankelijk en objectief.

 

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Bij Vraagwijzer kunt u terecht met vragen over Welzijn, Wonen & Mobiliteit, Zorg & Gezondheid en Financiën. U krijgt informatie, advies en zo nodig helpen de adviseurs met het invullen van de aanvraagformulieren. 

 

Informatie, Advies, Hulp bij, Vragen over, meedenken bij:

Dagverzorging, invullen van formulieren, maaltijdendienst, huishoudelijke hulp & thuiszorg, (Gemeentelijke) belastingformulieren, voorzieningen, woningaanpassingen, kwijtscheldingen, bijstandsaanvragen, alarmapparaten, deeltaxi, activiteiten, (computer)cursussen, terminale zorg, woonvormen, inschrijven voor zorginstellingen, Huurtoeslag, Zorgtoeslag, vrijwilligershulp, mantelzorg, voorrang voor een woning, rolstoel, scootmobiel, verhuiskosten, ouderenadvies, enzovoorts.